shopping i stan idag:)

Hejsan svejsan jennie här<3
Idag har varit jätte kul, dagen började med att Evelinn min stora syster på 16 år kommer in i mitt rum och skriker: upp o hoppa vi ska till stan! Och jag bah: höhö nej du, för de första ska det regna idag och ja ska sova och ha hela huset för mig själv. Men efter ett tag så gav jag mig och gjorde mig i ordning. Hade en kjol från h&m och en svart trekvartströja med knappar på från ellos. Ett par svarta strumpbyxor och en svart parkas från h&m. (skulle gärna visa er med biler, men som sagt har jag inte instalerat så jag kan ladda in bilder, men de ska jag faktiskt göra ikväll med pappa så då kommer bilder!)
min syster Evelinn :)

Det jag då köpte var ett beige rosa linne med tre knappar sittande snett på vänstra bröstet, h&m 149 kr. Ett par ljus blåa jeans knickers från jc 399 kr. ett par vita ballerina med marinblå kant från race marin köpta på stadium 149 kr: Är gjorda för att användas på båtar,perfekt för mig på min segelbåt ;P Och sen köpte jag och Evelinn ett jätte kap på week day,en svartvit leopard tröja med en jättesnygg luva. Den kostade egentligen 600 kr men vi köpte den för 150 kr och eftersom vi dela på den blev det bara 70 kr var! liksom hallå 600 kr och 70 kr stor skillnad eller hur? Och formen på tröjan är obeskrivlig så ikväll kommer det bilder så ni får se. A,iallafall så åkte vi hem och då som en trevlig överraskning så hade min kjol från h&m kommit, Som jag hade beställt från internet,den är svart och ganska tajt med en mellanstor,glansig knapp och dragkedja, supersnygg:)
moi :)
Har ni hört att bussförarna ska strejka så nu kan vi inte åka buss, kommer få cyckla hela tiden då ju :( det är  jättedåligt och det ska hålla på i ungefär 5 veckor, ingen buss på 5 veckor,  miljön kommer  ju kolapsa eftersom fler kommer åka bil och de är inte miljövänligt! Ni kanske redan hade hört om det här men jag fick reda på det idag.Nu tror jag att jag ska  ta och fota kläderna så vi ses ikväll, samma plats, samma blogg bye bye;) <33

Tidig uppdate

Hejsan, Linda här igen :)
det är visst inte bara jag som har dålig uppdate i bloggen. Rebecca är i danmark så hon kan inte skriva, men jennie och belin vet jag inte så mycket om varför dom inte skriver. Anledningen till varför jag inte skriver är att jag aldrig är hemma nästan, och när jag väl är hemma så är allt jag hinner med: Duscha, äta och byta om! Lite tajt shcema just nu, men det kommer troligtvis lätta lite med start idag. För det kommer inte bli lika mycket golf eller lika mycket träffande av en person, som åker bort. Känns lite dumt att berätta om personen just nu, men jag tar det så fort jah är redo, men jag kan ju säga att det är en kille!

Just nu har jag precis satt mig framför datan, helt nyvaken och ser bara allmänt lodis ut! Funderar på att gå ner och äta frukost, fast jag är inte säker på om jag orkar. Så jag kanske ska se på tv eller en film först. Aja, orkar inte skriva mer om det här just nu!

Bjder på en bild från förra sommaren, vill verkligen bli brun nu!

Dåligt med uppdate' :/

Förlåt, förlåt och återigen förlåt! Linda hära och jag vet att jag inte skrivit på sjuklänge, men jag har varken haft tiden eller orken! Det har jag inte nu heller, jag har precis kommit hem från wermdö och tänkte ta en dusch sen kanske en tupplur för jag kanske ska träffa en "kompis" ikväll, men jag vet inte har golftävling imorn så jag måste upp ganska tidig.. Imorn är det ju söndag och fotbollsfinalen och tro det eller ej jag ska se den! Eller jag är så illa tvingad av min kompis (a) hihi, men jag har tyvärr inget att skriva men jag ska bjuda på lite bilder ist!


Sommaren 2008
Niklas, du är en underbar bror och förebild! Tack!


Sommaren 2008
Patrik, du finns alltid där broder. Tack!


Våren 2008
Malun, min bästavän! du är mitt liv!


Vinter 2008
Dom som bettyde allt! ni betyder fortf jättemkt


Sommaren 2008 (tror jag)
Syster, tack för allt du gör för mig!


Sommaren 2008
Bästis, du gör mig galen


Sommaren 2008
Ni är dom bästa!


Vinter 2008
Minnena med er kan man inte slå!

// Linda

ointressant

Shaa Belin här, är hemma hos Jennie just nu. Vi har solat, och jag har fått ett litet mini streck på ryggen iaf ;) inte jättesynligt men har ju bara solat framsidan i år, inte bra :/ Aja jag och jennie har nyss gjort en god kladdkaka och ska väl ta och käka upp den nu. Jag HOPPAS verkligen i djupt i mitt hjärta att detta väder håller i sig, har ju vart ashärligt idag, mestadels iallafall.
Inga  speciella planer för ikväll, jättemånga är bortresta. Rebecca åkte ju somsagt idag, we gonna miss u hun. Men även Malin åkte idag till Blidö, vi kommer sakna dej också Malin. Vi ska se vad Linda gör för jag tror att hon är hemma :)
Uppdaterar mera ikväll, cya!

KOMMER ATT SAKNA ALLA!

Hejsan , har inte hunnit skriva idag. Först var vi på Johannelundstippen sen så åkte jag Belin och Jennie hem till Jennie , kramade Jennie hejdå och sen gick jag och belin hem och när vi skiljdes åt sa vi hejdå vi också. Kommer inte få träffa någon av dom på TRE veckor !! :( Sen gick jag hem och började packa,letade efter min mp3 och sen åkte vi och köpte pizza. Nu på kvällen har jag letat efter min mp3 och packat det sista , elr det mesta behöver jag imorgon så jag pakcar klart imorgon.
Fast det här blir det sista inlägget för mej på ett tag, kommer inte kunna blogga på semstern , kanske om vi går in på ett internet cafe elr ngt , men vi får se. Men mina kära vänner kan underhålla er så länge =)
Så ni får ha det så jätte bra så hörs vi när jag kommer hem!
PUSSAR & KRAMAR REBECCA!


ledsna jennie:(

Nu är de så att jag är väldigt ledsen. Det är så att jag börjar sakna min bästa kompis klara rikigt mkt! hon åkte förra helgen till asien och kommer att vara där i 7 veckor! förstår inte hur jag kommer kunna klara mig,jag sakna henne redan nu ju:(
det här är klara. Hon ser inte så glad ut på bilden men hon är faktiskt alltid glad.
 fem saker jaag älskar hos henne är att;
1.hon är alltid positiv
2.hon är väldigt söt
3.hon har rolig humor
4.hon säger det jag tänker
5.hon kan få vem som helst att göra som hon vill :)<3
Hon är så oemotståndligt snäll också,hon tänker aldrig på sig själv, hon tar alltid vännerna behov först.
Jag bara älskar henne<333333333333333333333333333

Shoppingdag

Hejsan alla , läget?
Med mej är det bra , kom hem för kanske en timme sen och nu har jag packat lite inför på fredag.
Idag har jag , mamma och syrran varit i stan hela dagen. Orkar inte ta kort på det jag köpte men en söt liten tub-top på Zara , två sommarklänningar på Gina Tricot och en klänning på H&M. Var på jakt efter en väska också men hittade tyvärr ingen , får kolla nu på resan om jag hittar någon. Lunchade gjorde jag och syrran på Taco Bar och sen så avslutade vi dagen på AH's glassbar på söder , mys.
Ikväll ska jag dra ut och träffa al the girls , imorgon fick jag tydligen inte gå ut eftersom att vi ska åka tidigt nästa morgon. Så ikväll får jag passa på :P
Neej , ska äta nu snart tror jag sen ska jag ut och träffa tjejerna , skriver när jag kommit hem ikväll igen!
PUSSAR Rebecca!

haha , jag och Belin på skolavslutningen . En av dom trevligaste kvällarna på året!

Nagelvård

shoo belin här! Har vart riktigt seg idag, vaknade klockan två, så har inte hunnit göra så mkt.
Jag tänkte skriva lite om hur jag vårdar mina naglar, då jag tror att mina håller på att utvecklas till något väldigt fint! Nä men nu när det är sommarlov så orkar jag plötsligt smörja in mina händer hela tiden, klippa naglarna och fila dom osv. Jag ska även börja äta hårkontrolltabletter från Friggs, Silica heter dom tror jag. Kostar inte mer än 50 kr och funnkar lika bra som hårkontrolltabletterna som kostar 150.



Jag har sparat naglarna nu ett litet tag, inte så fruktansvärt länge faktiskt. Men nu har jag filat dom lite lätt fyrkantiga i topparna you know, och fyllt i med nagelpenna under naglarna. Den gör att det ser vitare ut och det tycker jag är fräscht. Nagelpennan kommer från Deepend. Och sen smörjer jag in mej rätt mycket oxå, med den redan nämda Hth lotionen, som jag tror kommer från öb, funkar jättebra. Dels så blir naglarna blankare och finare och dels så blir hela händerna finare i övrigt när man smörjer in sig. En gång på dan kanske och en gång innan man lägger sig. Haha ganska kort inlägg men det här är faktiskt allt som behövs, aja ni får hare bra, vi hörs!

hejsan! jennie ...

hejsan! jennie här <3
(förlåt för dålig uppdatering) idag har jag bara planerat att ta det lugnt--som vanligt ;)haha
just nu sitter jag och äter lite mandlar och zappar på tv:n.För ett tag sen fastnade jag på oprah. Jag brukar inte titta på det direkt, men idag handlar det om människor som har gått ner extremt mkt. Och det var faktiskt ganska intressant,de va en tjej som hade gått ner 240 kg,tror jag de var. Förstår inte hur de går till asså. Aja nu har jag zappat vidare och fastnat på kanal 5/the bachelor och jag har funderat ganska mkt på de här,asså kan man verkligen bli kär där?Jag tror att man kan bli fejk kär,alltså att man blir "kär" under tiden där. För det är så spännande med alla kameror och dejterna är sådanna man inte brukar gå på. Typ dejter som t.ex: gå på någon match och sedan få gå till v.i.p rummet och få jättedyr champane och doppade jordgubbar i en exlusiv choklad eller något. Sen när allt det tar slut finns det inget kvar så då tar förhållandet slut. ja det var de jag tror,va tror ni? lämna gärna en komentar;)

Nu tror ja att jag ska fortsätta mysa in mig i mitt fluffiga täcke och zappa lite till:)
ha en rolig dag puss och kram/jennie <3

tees från forever21




Egen skräckfilm

Hejsan alla , ingen av alla här på bloggen har updaterat idag så jag får väl göra det :P
Idag har jag,Belin,Jennie och Malun varit hemma hos Belin och chillat. Först såg vi på filmen Blond Ambition elr ngt sånt , Jessica Simpson var iaf med iden filmen och sen såg vi på typ halva freaky friday sen kom vi på iden att göra en egen skräckfilm (a) haha , jag spelade nörd/pluggis och punkare. Malun var mördare och punkare . Och Jennie var blatte och punkare och Belin var väärsta blatten. haha , här kommer lite bilder iaf.

vårat svull


Jennie och Belin

Ikväll hade jag tänkt att kolla lite på film , läsa Gynning boken och kanske se lite på Allsång =)
Ha en trevlig kväll!

Belin nästa

Godmorgon , Rebecca här =)
Hart precis vaknat , även fast jag inte har tid med det måste jag ju såklart blogga! Eller jag har egentligen ingen tid att passa men vi skulle kommer hem till Belin vid tolv. Så jag ska bara käka dra på mej lite lodiskläder och slänga upp håret i en boll. Vi ska bara chilla idag tror jag, typ se på film och tjocka. Så lät det igår iaf när jag pratade med Jennie och Belin ,sen tror jag att Malun skulle vara med också =)
Den här veckan är fullspeckad för mej , idag händer iochförsig inte så mycket men då ska jag ju vara med tjejerna. Imorgon ska jag till stan med mammsen och syster. Och sen på Torsdagen ska vi köra på våran tradition att vi alla tjejer drar till Johannelundstippen och ha picknick. Dock ska inte alla med den här gången
Här är dom som var med sist iaf. Observera att jag och Belin inte är fjortisar längre som vi tyvärr är på bilden.
Dom som ska med är iaf Jag,Belin,Jennie,Malun,Linda . Tror jag iaf :S
Och sen på fredag åker jag och familjen till Danmark i två veckor och precis efter västkusten 1 vecka , och då blir det ingen bloggning för min del =(



Neej , nu ska jag gå upp och käka sen ska jag dra till Belin. Vi bloggar säkert lite där ifrån också !
PUSSAR!

shopping och hair extensions!

Shosan readers, Belin här! Behöver jag berätta om min dag? Haha alla har ju redan gjort de, så jag kan ist berätta vad jag har köppt och så :) Har ju som sagt köppt hair extensions (stavning?) och satt i ikväll, är sjukt nöjd!
Men här kommere bilder på shoppingen;


1. Tröja från Ohio, lit små skum affär som har rätt skumma kläder, men den här gillade jag!
2. Väska från Charmant, långt axelremsband, jag älskar den very much! matchat även mina nya skor som är svarta med en guldig kedja på, från skopunkten. Det tänkte jag inte alls på när jag köppte väskan, så det var ju en trevlig överaskning.
3. Linne från Gina Tricot, egentligen ett linne men köppte i stor storkek så tror jag har den som tunnika.
4. Jeansshorts från Bikbok, bra basplagg.
5. Klänning från Zara. Tänkte sy om den lite, förkorta axelbanden samt kanske sy om till ballongklänning, där nere ni vet.
6. Och ja, löshåret från Taj Mahal. Man fick dock köpa håret och clipsen separat och sy ihop själv, det är iaf inte så svårt som det verkar.

Ni får ha en trevlans kväll , byebye!

EgoGirl

Hejsan på er =)
Har precis tagit ett fotbad och börjat läsa Carolina Gynnings bok EgoGirl , hann läsa väldigt långt och boken verkar mycket bra ! Gud , jag älskar verkligen Carolina Gynning , hon är skönaste personen ever ! Nej men hon är så cool och står verklige nför vad hon göra och jag gillar att hon verklige nlever ut livet till max , liek her very much.
Justja , skulle vis adet jag shoppade idag , blev inget eftersom jag inte hade några pengar , men jag gick förbi papis jobb och hämtade lite iaf. Ska shoppa med mamma på onsdag igen =) men de thär fick jag iaf med mej hem


jeansshortsen är från BikBok , dom är väldigt stora på mej , men dom var ju så sööta och kostade bara 150 kr , var bara tvungen att köpa dom. Dock hade jag och Belin en liten fajt om dom men jag vann ;) men hon köpte ju så mycket annat fint . Hon har mitt drömhår och min drömväska :(
Och solglasögonen är från Gina Tricot , ville ha dom i svarta med dom fanns inte , men vitt var rätt ballt det med!

heeeloo:)jennie här!

nu hade jag tänkt mig att ni skulle få se lite bilder från vårt liv enjoy;
skolavslutning,jennie,klara
jennie,lindis,malun


ööh,några men dom man ser ansikterna av är jag(som skrattar) klara(som sitter) och ankan/anna-karin bakom mig

hehe...glass i stora lass?!
jennie,lindis galna som vanligt :)

linda ego;)
 klara,jennie
jennie,jowlia
jennie pluggar på donken
lindis,malun,jennie,jowlia haloween emo vs. fjortis:)
haha,lindis malun jennie vi ser hemska ut men de va ju haloween!



Tror inte ni vill ha mer så ha en trevlig kväll puss och kram/jennie pennie:)

Kvällen hos B

Hejsan , har nu kommit hem från Belin , hela kvällen har gått åt att sy på hennes löshår , men det var lite roligt det med , jag menar det var ju flum medans också :)
Lite pics ofc !


Belin syr för fulla muggar


jag sitter och syr på clips


Jennie vill inte vara med på bild :(


hehe, mitt ansikte ville inte bli bra på bild ikväll


us tree


Belin torkar håret


Jag hjälper Belin på med löshåret


Resultatet , dock blev det inte så bra på den här bilden



Fiint va ? Jag tycker verkligen resultatet blev jätte bra!!  Det var exakt samma färg som belins och gusch vilket hår hon fick , hihi.
Precis som linda skrev så var hon väldigt bloggsugen idag , jag känner exakt likadant , så i natt kommer jag blogga som fan ! haha , nej men mer bloggning kommer , hojta till om vad ni vill läsa om också!

Pussar Rebecca <3

kunde inte hålla mig,

hihi, det här med bloggandett är superkul just nu, kunde verkligen inte hålla mig! Just nu sitter jag nyduschad i bara handduken jag är faktiskt lite ledssen.. för imorn ska jag sova på klubben (golfklubben) med massa kompiasar och jag kommer inte kunna skriva någon blogg på hela dagen! Men jag får hoppas att dom andra tjejorna skriver mycket så ni har fult upp att läsa deras inlägg.

Idag så har jag tränat, umgåts med dom från klubben och sen har jag bytt rum med min bror. Jag lovar att lägga in bilder på det så fort jag hittar sladden ni for stå ut lite till allihopa.
förlåt för det här också blir ett kort inlägg, men min mamma vill kolla sin mejl så vad gör man inte för sin mor, hihi. Nu ska jag se på mulan 2 eftersom att jag såg ettan igår, jag kan skriva om den sen om de är någon som vill?



Bjuder på en bild på gurra och jeppe, saknar dom pluttarna jättemkt. Dom har vart i grekland typ en vecka och dom ska vara där ungefär två veckor till! Usch kom tillbaka, jag saknar min bästisar <3
Pussar Lindis

Snart en dusch,

hejsan, linda här. Det får bli ett jättekort inlägg förlåt, men jag måste duscha känner mig verkligen äcklig just nu...
tänkte ladda upp dagens-outefitt bilder men jag hittar inte sladden så bilder kommer snart jag lovar! jag ska försöka skriva så fort jag duschat , men det här inlägget var bara för att visa att jag lever :)


bjuder på en bild på en supersöt anka :)

/ Lindis


skönhettips,face it you love it;)

jennie igen:D
vem vill inte bli brun?! då vet jag de bästa tipset några har säkert hör det förut, men ändå, här kommer det. För de som tycker att brännan åker bort när man duschar,betyder det att dom döda hudcellerna sitter kvar på huden och det är  de som blir bruna.Så det ni ska göra innan ni solar är att skrubba er med skrubbhandskar över hela kroppen (finns på h&m  kostar 29.50 kr eller 39.50 kr) Sen ska ni smörja in er med en fuktighets givande lotion. Jag använder HTH (vet ej pris, finns på Ö&B tror jag)

superbra!!!! a,sen när det har torkat så ska du faktiskt smörja in dig i solkräm,tro det eller ej, men den jämnaste  brännan blir när man använder slokräm!:) jag använder piz buin och den är himlans bra,man blir brun fort men inte bränd kanske lite dyr(155 kr tror jag) men den är värd det! finns säkert på Ö&B
10/10 stjärnor!<3
Amen sen är det väll bara att sola på då:D Och ett litet extra tips är att om du är brun, använd starka färger på bikini (jag har en chok rosa) Men om du inte är det ska du undvika det.Om du är blek ska du inte använda bejbi/bleka färger det gör bara att du ser blekare ut.
ha en trevlig kväll och fortsätt att läsa våran blogg;)<33 kram jennie

Shoping,shopping,shopping

Hejsan bloggisar!
Kom precis hem från en lång dag på stan , träffade alla vi busshållsplatsen vid halvelva imorse , sen så drog vi in till stan. Vi har kikat lite i affärer,skvallrat och skrattat. Lunchade gjorde vi på I<3Kebab , riktigt god mat :D
Belin köpte ett finfint löshår på Tajmahal , ska hem till henne efter jag har skrivit klart det här inlägget och fixa det :)
Aja , lägger in lite bilder från dagen ,bilder är ju alltid kul , eller hur ?

En söt liten klänning på Gina


Söta Jennie


Jenni & Belin provar fula kläder på Ohio




Belin & Jag


Belin goes Bob MArley




Jennie på KebabHouse


Belin på Kebabhouse


Me


jag


Jennie käkar


Jag


Belin & Jag




Den mumsiga Ice Sluchen


Belin med sitt löshår

Förlåt för ett ganska slarvigt inlägg men jag är lite stressad och ska iväg nu , skriver mera ikväll när jag kommer hem vid 10,11 tiden ngåon gång ! Kika in då igen =)

jennie:)

hejsan svejsan det är  då jag som är jennie,jag är en av dom som bloggar här.jag är  för de mesta glad :) Jag älskar positiva människor,för det gör att jag blir glad,hhihi.Jag har haft en blogg förut men de gick inte så bra varför vet jag inte:/


aa,så här ser jag ut :D jag är ganska så lång,mörkbrunt hår med solblekta slingor.
Jag älskar mode och tecknade filmer(jag är ganska barnslig av mig kollar alltid på disney channel) Bus är alltid kul,men ibland bangar jag. Och skvaller vill man alltid höra,eller hur?;) aa,iallafall så var jag i stan med elin och rebecka idag. provade nåra sjukt fula/roliga kläder:D Har bilder på mobilen som jag ska ladda in sen så ni får se,men eftersom jag har ny mobil så måste jag instalera lite först :/ lovar att lägga in dom så fort det går:)
Så här ser min mobil ut,inte den senaste.Men jag fick inte nån specielt dyr eftersom jag har tappat bort min gamla,lite pinsamt (a)

aa,men nu måste jag gå och äta för sen ska jag till elin och fixa hennes löshår!! hihihih kuuul<3
haha maten ikväll blir fisk som min söta lilla mormor har gjort:)
 
bye bye ha en kväll och fortsätt läsa våran blogg;)<33

Rebecca:Dagens Outfit

Godmorgon sötisar , har precis svept en fruktsmoothie ( min drog) för att piggna till , var tvnungen att gå upp klockan 9 idag. Jag och tjejerna ska dra in till staden och shoppa. Fast jag vet inte riktigt inte vilka som ska med , Jag,Jennie och Belin och sen skulle Tina med ett tag och sen vet jag inte om Malun också skulle med. Vi får väl se. Jag lovar att många bilder kommer att tas under dagen , så då har ni något att se framemot :)



♥Svarta shorts ,Gina Tricot
♥Vit tunika/t-shirt , Gina Tricot
♥Svart kofta.Gina Tricot

Hah , jag är värsta Gina Tricot tjejen idag ju :P
Förlåt så hemsk mycket för sämsta kvaliten ever!
Neej, nu ska jag kila snart , flera inlägg kommer ikväll!
PUSSAR
Rebecca

Unna dej ett fotbad dåochdå!

TjabbaTjena , Rebecca här igen , har suttit ytterligare en halvtimme i telefonen med Belin som har suttit och klagat på allt. Haha! Annars sitter jag här och lyssnar på min favorit låt just nu R.Kelly med I'm the world greatest , sjukt bra låt!
Justja , jag lovade er att berätta om hur man får lena fötter , ni kanske redan har hört det här men jag tar det ändå för er som inte vet.

1. Tappa upp ett fotbad, häll i lite tvål och lite lotion så det kan mjuka upp fötterna.
2.. Sätt fötterna i vatten tills dom blir så där russin skrynkliga , då filar ni bort död hud på hälarna och tårna om det behövs.
3. Smörj in fötterna med en fet fot/hand kräm , smörj in så det blir mycket , verkligen mycket! Sen sätter du på en liten(3L) plastpåsen på varderafort  och sätter en gummisnodd om , sen sover du med plastpåsarna på fötterna så vaknar du förhoppningsvis upp med lena fötter !


haha , jag har faktist provat det här , tro mej , man känner sig som en idiot när man halkar runt med dom där plastpåsarna på fötterna och det är inte speciellt skönt , haha. Mem det är värt ett försök hörni!


Imorgon bär det av till staden för lite shopping , eller jag ska inte shoppa , men mina kära vänner Belin och Jennie ska. Jag drar med mej mamma och syster på onsdag :)
Nää , nu ska jag glida runt lite på facebook sen kanske sätta på en film =)
Hare bäst !
rebecca

Linda här igen...

Jag kan inte låta bli att skriva ett till inlägg, fast nu är de så att jag behöver hjälp!
Jag ska se på film och kan inte bestänna mig om jag vill se die hard 4 (skrev om den i förra inlägget) eller mulan som är en otroligt bra barnfilm och jag älskar barnfilmer jättemkt! Det går verkligen inte att bestämma så snälla hjälp mig :)


die hard   vs. 
Vilken tycker du ? 

Ja då är det nog dags för mig att gå till tv:n för jag måste gå och lägga mig tidigt för jag ska upp typ sju imorn! För det första måste elin komma och hämta sitt smink som jag råkat få med mig hem, sry älskling. sen ska jag till golfklubben, jag har dag läger måndag till onsdag så jag kommer inte kunna skriva imorn på dagen men jag lovar att skriva så fort jag kan. Men efter filmen så är det sussa gudden på direkten vill ju vara pigg och fräsch imorn såklart



God natt älsklingar



Lindis första inlägg!

vinterHejsan, första gången jag skriver i våran nya blogg, lite spännande faktiskt! Eller jag skrev ett jättelångt inlägg precis nyss, men jag var lite klantig och råkade ta bort allt. Det blir inte ett så jätte långt inlägg den här gången men jag kan ju börja med att skriva; Jag heter Linda är fjorton år och kallas för Lindis (fråga mig inte varför) Jag vill inte skriva så mycket om mig utan ni får lära känna mig gemon mina inlägg istället. 

   
       
Bilder på mig


men jag är ju fjorton år och det betyder att jag ska börja i åttan och få mina först betyg! Jag är lite nervös över hur det ska gå med betygen asså i hela sjuan har jag varit ganska less på skolan. Fast det känns som om jag gärna vill kunna göra mina föräldrar stolta och få bra betyg! Jag ska rycka upp mig och verkligen försöka få bra betyg nu :) någon som gått ut åttan och kan lätta mig med att det inte är så svårt?

Jag har precis duschat och ska snart sätta på en film, troligtvis die hard 4.0 är fett sugen på att se den igen. Det är den bästa action filmen som finns och jag vet inte hur många gånger jag sett den, men jag och min kompis Jennie (som också är en av dom som skriver) satt och pratade om första gången vi såg den idag. För er som inte har sett den kan jag ju bara säga att ni måste se den! hihi, absolut en av mina favoriter och i rollerna; Bruce Willis, Maggie Q, Justin Long, Timothy Olyphant, Mary Elizabeth Winstead, Jeffrey Wright 
                                                  die hard
En bild på huvudpersonen bruce willis

Jaja, nu ska jag först plocka ur diskmaskinen sen se på film men kanske skriver ett till inlägg senare ikävll annars blir det väll imorn så ha det bäst allihopa!


Skönhetstips

Belin här !
Jag tänkte jag kunde komma med lite tips för er som vill få finare hy! Jag har exprimenterat rätt mycket i det här om man säger så. Tyckte det var lite aktuellt för min del efterssom jag brukar få så dålig hy när jag sovit borta så. Det behövs nog att jag sköter om min hud lite mer nu asså ;)
Ansiktsvatten; Kör jag själv på, jag använder ett från Loreal Paris som är skitbra, verkligen. Tar bort finnarna över en natt i princip, eller iallafall förminskar dom och gör även huden mindre fet. Detta har jag kört på i över 2 år nu och jag har inga planer på att sluta! Komihåg att använda en mjukgörande kräm efteråt då ansiktsvatten kan torka ut huden för mycket så att huden börjar producera ännu mer fett och du får fetare hy och den kommer i obalans. Men kör på lagom så blir det bra.

Tandkräm; Huskuren. Du tar en klick tandkräm och sätter på en finne, inte så svårt va? ;) Ne, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här. Jag har själv gjort den många gånger, men egentligen funkar det inte så bra. Det svider och det känns verkligen att finnen torkar ut. Men sen fastnar tandkrämen där och man får liksom skrubba bort den, kan vara lite jobbigt. Men vem vet, det kanske är olika från olika tandkrämer.
Morötter; Är en jättebra metod. Den gör huden fin samt en liten touch of brown effekt. Jag själv tycker inte om morötter, men det händer faktiskt att jag pressar i mig en då och då, och man känner sig så duktig efteråt, haha :)

Så nu ska jag ta en dusch och sen inte göra så mkt. Men imorn blire stan med Jennie och Rebecca I think, så då kommer väl en dagens upp.
Puss // Belin

Rebecca här

Hejsan , jag är då Rebecca , en av personerna som skriver i den här bloggen. Jag har bloggat ganska mycket förrut, har en blogg som jag är ganska så aktiv på just nu, får väl se hur de blir med den när nu den här kommer upp.
Känner idag att jag iaf har lite bloggtorka , nej men jag är inte så klar i huvet. Det blev inte så många timmars sömn i natt.
Nej men det är alltid lite svårt att komma igång med en ny blogg men somsagt framöver kommer ni att få se massvis med bilder på oss,se dagens outfit,få läsa massa om mode,smink och kändisar , samtidigt som ni kommer att få läsa lite om vårat liv. Vi är allihopa 94:or och ska börja 8:an till hösten , vi går alla i samma skola och vi ska om ungefär ett halvår få våra allra första betyg. Men det kommer gå great!
Nej ni får jätte gärna komentera eller mejla oss på [email protected] och berätta om vad ni vill läsa om eller om ni har några frågor om oss :)
Nu ska jag gå och dricka lite smoothie och ta ett fotbad , kan skriva ett litet tips på att få lena fötter senare ikväll , håll ut!

Kramar Rebecca <3


Första inlägget :)

Sho  people, äntligen ett bloggnamn som inte var taget. Jag vet inte hur länge vi har suttit och försökt komma på ett bloggnamn här när vi skulle skapa nytt bloggkonto. Vi är alltså nåra tjejer som är jävligt sugna på att starta en blogg tillsammans. Alla har haft blogg tidigare, men nu går vi ihop och startar en blogg tillsamans som kommer bli oslagbar ;) vänta bara haha. Ja, jag kan börja med att berätta om idag, jag och mina tjejer drog till riddersvik och tog ett dopp. Även fast ingen badade, vi satt och myste vid vattnet bara helt enkelt. Jag törs iallafall inte dra någon dagens outfit idag, alla är lodisar efter gårdagen. Men vem behöver behöver sminka sej/ klä upp sig när man inte ska träffa någon? Inte för att jag skäms över att vara osminkad, tvärt om, jag älskar att vara osminkad. Det känns så himmla fräscht osv.
Mera uppdatering kommer senare ! Puss !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0