shopping i stan idag:)

Hejsan svejsan jennie här<3
Idag har varit jätte kul, dagen började med att Evelinn min stora syster på 16 år kommer in i mitt rum och skriker: upp o hoppa vi ska till stan! Och jag bah: höhö nej du, för de första ska det regna idag och ja ska sova och ha hela huset för mig själv. Men efter ett tag så gav jag mig och gjorde mig i ordning. Hade en kjol från h&m och en svart trekvartströja med knappar på från ellos. Ett par svarta strumpbyxor och en svart parkas från h&m. (skulle gärna visa er med biler, men som sagt har jag inte instalerat så jag kan ladda in bilder, men de ska jag faktiskt göra ikväll med pappa så då kommer bilder!)
min syster Evelinn :)

Det jag då köpte var ett beige rosa linne med tre knappar sittande snett på vänstra bröstet, h&m 149 kr. Ett par ljus blåa jeans knickers från jc 399 kr. ett par vita ballerina med marinblå kant från race marin köpta på stadium 149 kr: Är gjorda för att användas på båtar,perfekt för mig på min segelbåt ;P Och sen köpte jag och Evelinn ett jätte kap på week day,en svartvit leopard tröja med en jättesnygg luva. Den kostade egentligen 600 kr men vi köpte den för 150 kr och eftersom vi dela på den blev det bara 70 kr var! liksom hallå 600 kr och 70 kr stor skillnad eller hur? Och formen på tröjan är obeskrivlig så ikväll kommer det bilder så ni får se. A,iallafall så åkte vi hem och då som en trevlig överraskning så hade min kjol från h&m kommit, Som jag hade beställt från internet,den är svart och ganska tajt med en mellanstor,glansig knapp och dragkedja, supersnygg:)
moi :)
Har ni hört att bussförarna ska strejka så nu kan vi inte åka buss, kommer få cyckla hela tiden då ju :( det är  jättedåligt och det ska hålla på i ungefär 5 veckor, ingen buss på 5 veckor,  miljön kommer  ju kolapsa eftersom fler kommer åka bil och de är inte miljövänligt! Ni kanske redan hade hört om det här men jag fick reda på det idag.Nu tror jag att jag ska  ta och fota kläderna så vi ses ikväll, samma plats, samma blogg bye bye;) <33

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag har startat en försäljning av kjolar på min blogg. lust att köpa en? kram

2008-07-01 @ 17:57:04
Postat av: S A R A

jag har startat en försäljning av kjolar på min blogg. lust att köpa en? kram

2008-07-01 @ 17:57:29
URL: http://zaaurahs.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0