Rebecca här

Hejsan , jag är då Rebecca , en av personerna som skriver i den här bloggen. Jag har bloggat ganska mycket förrut, har en blogg som jag är ganska så aktiv på just nu, får väl se hur de blir med den när nu den här kommer upp.
Känner idag att jag iaf har lite bloggtorka , nej men jag är inte så klar i huvet. Det blev inte så många timmars sömn i natt.
Nej men det är alltid lite svårt att komma igång med en ny blogg men somsagt framöver kommer ni att få se massvis med bilder på oss,se dagens outfit,få läsa massa om mode,smink och kändisar , samtidigt som ni kommer att få läsa lite om vårat liv. Vi är allihopa 94:or och ska börja 8:an till hösten , vi går alla i samma skola och vi ska om ungefär ett halvår få våra allra första betyg. Men det kommer gå great!
Nej ni får jätte gärna komentera eller mejla oss på [email protected] och berätta om vad ni vill läsa om eller om ni har några frågor om oss :)
Nu ska jag gå och dricka lite smoothie och ta ett fotbad , kan skriva ett litet tips på att få lena fötter senare ikväll , håll ut!

Kramar Rebecca <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0