Lindis första inlägg!

vinterHejsan, första gången jag skriver i våran nya blogg, lite spännande faktiskt! Eller jag skrev ett jättelångt inlägg precis nyss, men jag var lite klantig och råkade ta bort allt. Det blir inte ett så jätte långt inlägg den här gången men jag kan ju börja med att skriva; Jag heter Linda är fjorton år och kallas för Lindis (fråga mig inte varför) Jag vill inte skriva så mycket om mig utan ni får lära känna mig gemon mina inlägg istället. 

   
       
Bilder på mig


men jag är ju fjorton år och det betyder att jag ska börja i åttan och få mina först betyg! Jag är lite nervös över hur det ska gå med betygen asså i hela sjuan har jag varit ganska less på skolan. Fast det känns som om jag gärna vill kunna göra mina föräldrar stolta och få bra betyg! Jag ska rycka upp mig och verkligen försöka få bra betyg nu :) någon som gått ut åttan och kan lätta mig med att det inte är så svårt?

Jag har precis duschat och ska snart sätta på en film, troligtvis die hard 4.0 är fett sugen på att se den igen. Det är den bästa action filmen som finns och jag vet inte hur många gånger jag sett den, men jag och min kompis Jennie (som också är en av dom som skriver) satt och pratade om första gången vi såg den idag. För er som inte har sett den kan jag ju bara säga att ni måste se den! hihi, absolut en av mina favoriter och i rollerna; Bruce Willis, Maggie Q, Justin Long, Timothy Olyphant, Mary Elizabeth Winstead, Jeffrey Wright 
                                                  die hard
En bild på huvudpersonen bruce willis

Jaja, nu ska jag först plocka ur diskmaskinen sen se på film men kanske skriver ett till inlägg senare ikävll annars blir det väll imorn så ha det bäst allihopa!


Kommentarer
Postat av: StinaP

Jag tycker också att die hard är en super bra film :)

2008-06-22 @ 21:28:39
Postat av: emma

äälskar ditt hår! :D

2008-06-23 @ 15:32:07
URL: http://mmilkshake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0