skönhettips,face it you love it;)

jennie igen:D
vem vill inte bli brun?! då vet jag de bästa tipset några har säkert hör det förut, men ändå, här kommer det. För de som tycker att brännan åker bort när man duschar,betyder det att dom döda hudcellerna sitter kvar på huden och det är  de som blir bruna.Så det ni ska göra innan ni solar är att skrubba er med skrubbhandskar över hela kroppen (finns på h&m  kostar 29.50 kr eller 39.50 kr) Sen ska ni smörja in er med en fuktighets givande lotion. Jag använder HTH (vet ej pris, finns på Ö&B tror jag)

superbra!!!! a,sen när det har torkat så ska du faktiskt smörja in dig i solkräm,tro det eller ej, men den jämnaste  brännan blir när man använder slokräm!:) jag använder piz buin och den är himlans bra,man blir brun fort men inte bränd kanske lite dyr(155 kr tror jag) men den är värd det! finns säkert på Ö&B
10/10 stjärnor!<3
Amen sen är det väll bara att sola på då:D Och ett litet extra tips är att om du är brun, använd starka färger på bikini (jag har en chok rosa) Men om du inte är det ska du undvika det.Om du är blek ska du inte använda bejbi/bleka färger det gör bara att du ser blekare ut.
ha en trevlig kväll och fortsätt att läsa våran blogg;)<33 kram jennie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0