Skönhetstips

Belin här !
Jag tänkte jag kunde komma med lite tips för er som vill få finare hy! Jag har exprimenterat rätt mycket i det här om man säger så. Tyckte det var lite aktuellt för min del efterssom jag brukar få så dålig hy när jag sovit borta så. Det behövs nog att jag sköter om min hud lite mer nu asså ;)
Ansiktsvatten; Kör jag själv på, jag använder ett från Loreal Paris som är skitbra, verkligen. Tar bort finnarna över en natt i princip, eller iallafall förminskar dom och gör även huden mindre fet. Detta har jag kört på i över 2 år nu och jag har inga planer på att sluta! Komihåg att använda en mjukgörande kräm efteråt då ansiktsvatten kan torka ut huden för mycket så att huden börjar producera ännu mer fett och du får fetare hy och den kommer i obalans. Men kör på lagom så blir det bra.

Tandkräm; Huskuren. Du tar en klick tandkräm och sätter på en finne, inte så svårt va? ;) Ne, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om den här. Jag har själv gjort den många gånger, men egentligen funkar det inte så bra. Det svider och det känns verkligen att finnen torkar ut. Men sen fastnar tandkrämen där och man får liksom skrubba bort den, kan vara lite jobbigt. Men vem vet, det kanske är olika från olika tandkrämer.
Morötter; Är en jättebra metod. Den gör huden fin samt en liten touch of brown effekt. Jag själv tycker inte om morötter, men det händer faktiskt att jag pressar i mig en då och då, och man känner sig så duktig efteråt, haha :)

Så nu ska jag ta en dusch och sen inte göra så mkt. Men imorn blire stan med Jennie och Rebecca I think, så då kommer väl en dagens upp.
Puss // Belin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0