kunde inte hålla mig,

hihi, det här med bloggandett är superkul just nu, kunde verkligen inte hålla mig! Just nu sitter jag nyduschad i bara handduken jag är faktiskt lite ledssen.. för imorn ska jag sova på klubben (golfklubben) med massa kompiasar och jag kommer inte kunna skriva någon blogg på hela dagen! Men jag får hoppas att dom andra tjejorna skriver mycket så ni har fult upp att läsa deras inlägg.

Idag så har jag tränat, umgåts med dom från klubben och sen har jag bytt rum med min bror. Jag lovar att lägga in bilder på det så fort jag hittar sladden ni for stå ut lite till allihopa.
förlåt för det här också blir ett kort inlägg, men min mamma vill kolla sin mejl så vad gör man inte för sin mor, hihi. Nu ska jag se på mulan 2 eftersom att jag såg ettan igår, jag kan skriva om den sen om de är någon som vill?



Bjuder på en bild på gurra och jeppe, saknar dom pluttarna jättemkt. Dom har vart i grekland typ en vecka och dom ska vara där ungefär två veckor till! Usch kom tillbaka, jag saknar min bästisar <3
Pussar Lindis

Kommentarer
Postat av: Elina

Låter superkul med mulan! det är faktiskt en av få barnfilmer jag inte har sett så du får hemsktgärna skriva om den för min skull :P

puss

2008-06-23 @ 22:29:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0